marți, 6 martie 2012


Implinirea.

 Fiecare isi gaseste implinirea in altceva. Uneori ni se pare o prostie cand vedem ce ii implineste pe altii si ce eforturi depun pentru a isi umple golul din inima lor.

Multi isi gasesc implinirea in cariera, altii in masinile lor,  altii in copii lor, altii in modul de viata celibatar, altii in relatii, altii in bani altii in Dumnezeu , altii in vicii, altii sunt neimpliniti orice ar face.

 

Poate crezi ca ai nevoie de haine si machiaj sa te simti bine, sa poti fi multumita de tine si sa ai o atitudine hotarata.

Poate crezi ca masina pe care o ai iti da un statut diferit.

 Poate spui ca poti functiona rational si te simti intreg/intreaga doar daca esti intr-o relatie .

 

Poate ca ai nevoie de o femeie frumoasa langa tine inalta, blonda, slaba si cu buzele mari mereu purtand colanti si o geaca scurta sa o porti langa tine ca un accesoriu.

Poate  te simti implinit doar cand petreci noapte in cluburi si zilele incercand sa scapi de mahmureala. Uite un sfat: bei 2 pahare de apa inainte de somn si iei o aspirinaJ

Am intrebat o cunoastinta ce il implineste. Mi –a raspuns ca trebuie sa se mai gandeasca. Eu teoretic stiam ce trebuia el sa-mi raspunda pentru ca,  in mediul in care traiesc eu oameni au anumite valori comune.


Prea putini azi cauta sa isi umple golul din inima lor cu spiritualitatea. Oricare ar fi ea. O lege ramane valabila la aproximativ  toate religiile: Iubirea. Putini sunt cei care mai incearca sa iubeasca astazi aproapele.


Acum te intreb pe tine: Ce te implineste? Ce faci tu cu timpul tau pentru a iti implini nevoile care te fac fericit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu